Renovering/nybyg

Renovering/nybyg

Renovering/nybyg

Hos ​HOLM EL – TEKNIK ApS løser vi alle typer el-opgaver i private hjem, boligforeninger samt for erhvervslivet.

​Vi håndterer alle former for opgaver, der vedrører elektriske installationer i forbindelse renoveringsopgaver, ombygninger eller nybyggeri. Fra almindelige boliginstallationer, elrenovering, større belysningsprojekter, kontorbyggerier til tekniske løsninger som IBI og datainstallationer, er vi din specialist.

​Vi tilbyder dig effektiv og kompetent el-service. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Vi er din elektriker til tilbygninger, ombygninger, renoveringer, nybyggeri og meget mere.

​HOLM EL – TEKNIK ApS er din lokale og autoriserede el-installatør. Vi sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top. Find inspiration her på siden og ring for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os