Elektriker til private

Elektriker til private

Autoriseret el-installatør til dine behov

Hos HOLM EL-TEKNIK er vi eksperter på alle områder indenfor el- og installation i det private hjem. Vi kan være behjælpelige med el-opgaver af ethvert omfang og karakter, som vi løser gennem et tårnhøjt, fagligt niveau. Med en professionel og løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, er der altid plads til dine input og ideer, så du er sikret en løsning der passer til dig.

Vores håndværk er vores stolthed, hvorfor vi gør os umage for fortsat at dygtiggøre os indenfor vores felt, gennem løbende efteruddannelse og kurser. Dette sikrer at vi som moderne elektriker, altid er opdateret på de nyeste løsninger og teknikker i branchen.

Altid høj kvalitet og service

Vores dygtige mandskab hjælper gerne med både mindre og større serviceopgaver indenfor elektrikerfaget. Vi er kendte for vores pålidelighed samt høje serviceniveau, som gør os til et oplagt valg når du mangler en elektriker, til at tage hånd om dit behov.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med løsninger & installationer i forbindelse med:

  • Nybyg
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Renovering

Vores priser er altid fast, lave, samt gennemsigtige når vi hjælper med din serviceopgave. Vi finder altid frem til den ideelle løsning til dig, og kører først fra dig igen når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

Over 20 års erfaring med alt el arbejde

Med mere end 20 års erfaring fra elektrikerfaget, er vi ikke bange for at kalde os selv eksperter. Vi kan hjælpe med alt fra mindre, almene el installationer, ombygninger, samt el renoveringer, men elsker også at nørde med mere komplekse installationer. Uanset omfanget af dit behov, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er sikrer på vi kan finde den rette løsning til dig.

Med vores centrale placering kan vi rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn. Vi giver dig altid grundig og pålidelig service, så både processen samt det færdige resultat er noget du kan nyde.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os