Intelligente
bygningsinstallationer

Rådgivning og monteringen af IBI-anlæg

Intelligente bygningsinstallationer

Intelligent bygningsinstallation – alt i IBI-systemer

Overvejer du at få en intelligent bygningsinstallation? Så lad os installere et IBI-anlæg. Hos HOLM EL-TEKNIK ApS har vi som autoriseret el-installatør og elektriker specialiseret os i intelligente el-installationer. Vi tilbyder både rådgivning, projektering og selve monteringen.

​Vi har mere end 20 års erfaring med alle former for el-installationer, og vores kendetegn er god service og pålidelighed. Med vores centrale placering kan vi rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn. Vi servicerer private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Øger komforten og optimerer det daglige forbrug

Vi er eksperter i en lang række IBI-systemer, og vi er gerne med hele vejen fra rådgivning og projektering til levering og montering. Den rette løsning vil ud over at skabe god komfort optimere det daglige forbrug. Det vil resultere i bedre økonomi og mindre udledning af CO2 til gavn for både klima og miljø.

​Vi er eksperter i IBI-systemer såsom:

  • Dali
  • ​KNX
  • Wiser
  • ABB Free At Home
  • IHC og IHC Wireless
  • Anden intelligent bygningsinstallation.

Vi er registreret KNX Partner, og det er din garanti for, at du er i trygge hænder hos os.

Hvad er en IBI-installation?

IBI står for intelligente bygningsinstallationer. En IBI-installation kan anvendes til at styre belysningen, varmeanlægget, ventilationen og alarmen samt for eksempel musikanlægget. Formålet ved en intelligent el-installation er, at den tilpasser sig livet i huset ved for eksempel at tænde lys, når mørket falder på, eller når der er behov. Samtidig kan den sænke og hæve varmen efter behov og meget andet.

Få et tilbud på en intelligent bygningsinstallation

​Vi står gerne til rådighed, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine præcise ønsker og behov. Samtidig kan vi fortælle mere om IBI-systemer og om de mange muligheder. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en intelligent bygningsinstallation.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os