Om os

Historien bag HOLM EL – TEKNIK ApS

Hos os får du altid en dygtig & erfaren fagmand

Med mere end 20 års erfaring på alle niveauer i el- og installationsbranchen, er du hos HOLM EL – TEKNIK ApS sikret en høj faglig ekspertise med fokus på det gode håndværk. Vi sætter dine behov i fokus og lytter til både ideer og tanker, med en professionel og løsningsorienteret tilgang.

Som elektriker tager vi altid vores håndværk seriøst, og med faglig stolthed udfører vi din opgave uden at gå på kompromis med service og et tilfredsstillende resultat.

Din professionelle konsulent

Som din professionelle konsulent, certificeret specialist i datacenter og infrastruktur, kan vi rådgive dig til den helt rette løsning. Vi elsker at nørde med komplekse og tekniske installationer indenfor el-teknik, intelligent bygningsinstallation, data og sikring til private, virksomheder samt offentlige institutioner.

​Book et uforpligtende møde med en certificeret konsulent og få professionel rådgivning – vi med hele vejen fra projektering til udførelse, og hjælper dig sikkert i mål.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os