IP overvågning

IP overvågning

Alt i IP Overvågning

Vælg en specialist med 20 års erfaring

Sikrer Jeres hjem og/eller Jeres erhverv. Med den rette overvågning har I altid fuldt overblik over jeres ejendom og kan føle jer trygge døgnet rundt. Alt lige fra et enkelt kamera til private til større erhvervs områder.

HOLM EL – TEKNIK ApS har mange års erfaring med IP overvågning og bruger en bred vifte af producenter herunder:

  • Milestone Systems
  • Hikvision
  • NUUO

​HOLM EL – TEKNIK ApS kan både levere, montere og indstille samt servicere Jeres IP overvågning. Stærke leverandør aftaler og HOLM EL – TEKNIK ApS erfaring, sikre Jer de bedste forudsætning for præcis den specifikke løsning I har brug for.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os