Datacenter infrastruktur

Datacenter infrastruktur

Datacenter infrastruktur

Vælg en specialist med 20 års erfaring

Er Jeres virksomheds IT sikret mod strømudfald? Er Jeres IT placeret uhensigtsmæssigt i et aflukket skab?

HOLM EL – TEKNIK ApS har stor erfaring med Datacenter Infrastruktur vedr. strømforsyning og sikring af oppetid.

​HOLM EL -TEKNIK ApS rådgiver om, projektere & Installere redundante løsninger til Jeres Datacenter herunder også løsninger med generator & UPS drift således at Jeres Datacenter minimere mulighed for nedetid og dermed minimale økonomiske konsekvenser for Jeres Virksomhed.

​HOLM EL – TEKNIK ApS samarbejder med de førende i Danmark indenfor komplette Datacenter løsninger inkl. køling og datainstallationer.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os