Datainstallationer

Rådgivning, projektering og montering

Datainstallationer

Datainstallationer og datacenter infrastruktur

Leder du efter en ekspert i datainstallationer? Så er vi det rette valg for dig. Hos HOLM EL-TEKNIK ApS er vi autoriseret el-installatør og certificeret installatør i netværksinstallationer.

​Vi servicerer private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Viby Sjælland, Roskilde, Glostrup men kan hjælpe i hele Storkøbenhavn.

​Vi tilbyder rådgivning, projektering og montering, og vi har mere end 20 års erfaring inden for faget. Vi har altid været kendt for både god service og pålidelighed.

Kabling til arbejdsstationer og access point

Som elektriker har vi stor ekspertise med datainstallationer og datacenterinfrastruktur, og vi tilbyder rådgivning, projektering og montering af alle former for kobberkabling. Det kan være lige fra et enkelt datadrop i en privat bolig til større erhvervsinstallationer med adskillige arbejdsstationer, access points og lignende. Derudover kan vi både levere, montere og programmere samt servicere adgangskontrollen til datainstallationerne.

​Vi har blandt andet modtaget Data Center Certified Training DCCT fra HUBER+SUHNER og er certificeret R&M-installatør af kobberkabling. Derudover har vi stærke leverandøraftaler og en bred vifte af samarbejdspartnere inden for kobber, optisk fiber og meget andet.

​Vi har kort sagt de bedste forudsætninger for at levere præcis den løsning, som passer til dig. Samtidig er du sikret optimal rådgivning og høj kvalitet i det færdige resultat.

Få mere information om datainstallationer

​Du er velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder inden for datainstallationer og datacenterinfrastruktur. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud til et møde, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Vores priser

Hvad koster en elektriker?

Vores priser for en elektriker afhænger af opgavens kompleksitet, behovet for materialer og dine ønsker til det færdige resultat. Vi kan give en god og billig pris, hvis du blot skal have udskiftet en stikkontakt, men det koster noget mere, hvis du skal have helt nye el-installationer. Kontakt vores el-firma for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Vi kan rykke hurtigt ud og står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn og omegn.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os